sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Missä olet nyt?

Paikan ja tilan navigointi on nyt ajankohtaista. Missä tilassa sinä olet henkisesti? Paikkasi määrittyy sen mukaan, mihin olet asettunut ja kodiksesi nimennyt. Oletko harmoniassa tilan ja paikan suhteen, vai tunnistatko, että sinun tulisi olla toisaalla?

Uusi energia, minkä lävistämänä olemme, ei anna mahdollisuuksia epätoden ylläpitämiseen. Mikäli epätosi on ollut teemana entisessä vaiheessa, joudut nyt käymään läpi pakottavan muutosvaiheen. Kaikki epätodelliset viritykset tunteineen nousevat tietoisuuteesi. Kipuna, särkynä, pahoinvointina, itkuna, kärsimyksenä. Negatiivisuus purkautuu ulos kaikilta tasoiltasi ja sinun tulisi löytää keino vapauttaa itsesi. Mitä sitkeäämmin pidät kiinni, sen kovemmassa väännössä olet.

Vanhentuneet uskomuksesi murenevat, koska ne eivät kestä totuuden terävää energiaa. Kyse on transformaatiosta, muodon muutoksesta, mitä syvimmillä tasoilla. Mitä sinä voit, jotta kykenet omaehtoiseen toimintaan? Omaehtoisuus tarkoittaa ymmärryksen käyttöön ottoa ja järkevää toimintaa arkielämän suhteen. Illuusioiden aika on ohi. Illuusiot joiden kivijalka on itsekäs toive tai epärealistiset odotukset, itsepetos tai toisten miellyttäminen, tulevat puhkeamaan kuin saippua kuplat.

Meidät kaikki riisutaan kaikesta valheellisudesta. Kysymys on mittaamattomasta kokemuksesta ja kukaan ei voi sanoa, miten prosessimme etenee. Kauanko tämä kestää ja mitä tapahtuu, kun synnymme uutena uuteen maailmaan. Se on ainoa varma, että rakkus jää meihin. Rakkus on Jumalan ilmausta meissä.

Paniikki voi iskeä niihin, jotka ovat sinnikkäästi kääntäneet selkänsä omalle henkiselle itselleen. Epätoteen kiinnittyminen on hyvin markkinoitu vanhassa. Tunnista itsestäsi oma henkinen ulottuvuus, näe itsesi valossa. Älä hakeudu varjoihin vaan pyri kaikessa elämisessä olemaan totta, totuudellinen, aito ja rehellinen. Vain niin voit ottaa oikeansuuntaisia askeleita muutokseesi. Muista, että kaikki ovat samassa prosessissa, omalla kohdallaan, joten totuutesi voi auttaa myös kanssakulkijoita, koska alat säteillä kirkasta valoa, joka nostaa varjot esiin, Varjot eivät voi enään vallita sinua eikä elämääsi.

Rukoile johdatusta. Pyydä apua, selkeyttä ja voimaa tehdä asioita oikeassa järjestyksessä. Henkiset oppaasi ovat niin lähellä sinua, että he tuovat uutta elvyttävää energiaa vaiheisiisi heti. Sinua rakastetaan sinä, jota olet oikeasti. Sinun muutostasi ymmärretään ja tuetaan kaikilla tavoilla ja tasoilla. Kukaan ei syytä tai rangaise sinua siitä, miten olet toiminut. Tärkeintä on tämä hetki ja se, että valjastat halusi muutoksiin. Prosessisi on sinun itsesi luomus, joten selviät siitä hienosti, kun annat henkisen tietoisuutesi nousta pintaan.

Älä katso taaksepäin, suuntaa katseesi eteenpäin. Tulevaisuus avautuu eteesi ja jokaisella askeleella vahvistut ja valosi voimistuu. Voi olla, että haurautesi vaatii sinua lepoon, joten salli se itsellesi. Nuku ja lepää. Ravitse kehoasi ja mieltäsi hyvällä energialla. Vetäydy negatiivisista paikoista ja ihmisistä. Rajaa elämäsi myönteisesti ja huomaat voivasi paremmin. Älä ole huolissasi tai peloissasi, luota ja usko johdatukseen. Jumalallinen oikeus takaa täyden suojan ja turvan. Pysy siinä ja hengitä valoa ja kirkautta.

Tee mitä sinun tulee tehdä. Kaikki on valmista siirtymisellesi, mikä vapauttaa sinut aikakausien kahleista ja materian ahtaudesta. Uusi aika on täällä. Uusi ihminen on syntymässä. Uusi maailma on ulottuvilla ja meidän onnemme on siirtyä siihen tilaan, josta on profetoitu aikojen alusta. Onnittele itseäsi, että olet selvinnyt tänne  asti. Mikään ei voi pysäyttää sinua ja jos hidasteita ilmaantuuu arkeesi, ne tarkoittavat oppimiskokemusta. Jotakin itsessäsi olevaa vanhaa tulee työstää.

 " Ole juuri siinä, missä sinun kuulukin olla. Tärkeää on, että kuulet sisäisen ohjauksen opastuksen, kun otat seuraavan askeleen. Malta siis ja saat vahvistuksen."