perjantai 1. heinäkuuta 2016

Uudistavat energiat

Muutoksien melskeessä halusi mennä eteenpäin, kuvastaa sisimmän itsen tarvetta järjestellä arjen asiat kuntoon. Miksi vastustaa sielun kutsua? Muutosvastarinta johtuu pelosta ja pelon vuoksi moni jättää tilaisuutensa käyttämättä. Kysymys ei ole mistä tahansa tilaisuudesta vaan suuresta asiasta, joka ehdottomuudellaan vetää puoleensa alitajuisina tuntemuksina, ikävänä, kaipuuna ja ehkä myös suruna. Jotakin täytyy muuttua, että voi ottaa ensimmäiset oikean suuntaiset askeleet kohti omaa todellista elämäntehtäväänsä. Pintaraapaisu ei nyt riitä, koska vain täysin avoimeksi riisuttuna siirtyminen uusiin energioihin on mahdollista. Niin suuresta prosessista nyt on kysymys.

Mitä vastaamme tälle sielujen kutsulle?
Mihin ryhdymme saattaaksemme itsemme ja elämämme kuntoon?

Pelon voittaminen on ehdottoman tärkeää, joten siitä kannattaa aloittaa. Pelko on peruja persoonan tavoista reagoida ulkoisiin odotuksiin ja paineisiin. Jos olemme näytetelleet koko elämämme jossakin muiden odotuksien täyttämässä hahmoroolissa, kipeää tulee käymään. On kuin paineiset tilanteet repisivät kerros kerrokselta valheellisuuden suojakaavut. Mitä ohuemmaksi kaapu muuttuu, sen huterammalta elämä voi tuntua. Ei ole mitään mihin turvautua, koska juuri sen täytyy murtua. Valheelle ja petokselle rakennetut systeemit sortuvat ja ne jotka edelleen kuvittelevat pääsevänsä pälkähästä sortuvat rakenteiden mukana. Viisautta on pyähtyä katsomaan kerrankin omaa itseään ja toimintamallejaan kriittisesti. Kestääkö oma rakennelma tulevat puhurit?

Muutoksen tarve on tiedostettua, mutta vanhentuneet systeemit eivät murru ihan helpolla. Syynä ovat rakenteiden sisään itsensä ankkuroineet vallanpitäjät, joiden elämäntehtävä, toimeentulo, ulkoinen status lakkaa olemasta. Mitä sitkeämmin he kouristuvat rakenteidensa ympärille, sen kovemmaksi käy taistelu. Toiset ovat jo vapauttaneet itensä ja uuden elämän rakennusaihiot alkavat saavuttaa muotoaan. Ristiriita ja kaaos on valtava, mutta ei mene kauaa, kun harhaiset utopiat murenevat. Mikä on totta säilyy, mikä on valetta murtuu. Kysymys on lopulta hengen voitosta materian yli.

Henkinen tiedostava ihminen on materialistille kauhistus. Materialistinen maailma haluaa pitää ihmiset tietämättömyyden tilassa. Syy on se, että he ovat rakentaneet valtansa tavallisten ihmisten alistamisesta ja orjuutuksesta. Heidän kabinettinsa tarvitsee alaisia, jotka antavat aikansa ja energiansa systeemiä ylläpitäville. Korvauksena heille on markkinoitu huolenpito ja pieni summa rahaa. Ketkä muut kuin alisteiset ihmiset mahdollistavat valtarakenteiden hyödyt ja boonukset?

Henki eli Jumalallinen energia virtaa valtavalla volyymilla. Kaikki ovat sen vaikutuspiirissä koska maailma muuttuu. Kysymys on selkeä-myönnynkö välttämättömään riisuutumiseen vai hukkaanko tilaisuuteni? Viisas myöntyy ajoissa ja päästää irti. Uuden elämän aamu kajastaa jo kirkkaana.

Asioiden sattaminen harmoniaan on tehtävä nyt. Totuudessa pitäytyminen on opeteltava koska vain totuus mahdollistaa siirtymän uuteen. On järkyttävää katsella omaa itseään, aikaan saannoksiaan, ihmis-suhteitaan ja nähdä, kuinka paljon sen perustuksissa on silkkaa valehtelua. Valetta itseltä itselle kun ei ole ollut rohkeutta murtaa hypnoottista elämää. Kaikki vastaukset ovat kuitenkin olleet koko ajan tiedossa, tuntemuksina mielessä ja keholla. Kipu on sietämätön mutta lopulta hyvin vapauttava.
Sana sanalta, ajatus ajatukselta tietoinen itse tulee esille. Prosessi on mentävä läpi, koska paluuta menneeseen ei ole, eikä paikalleen voi jäädä.

Lisäenergiaa voi ammentaa meditaatiosta ja tietoisesta läsnäolemisesta. Hengittää energiakeskusten kautta ja voimaantua hengestä. Rukoileminen auttaa myös ja luovan kirjoittamisen tai maalaamisen tuominen arkeen. Irtipäästämistä voi myös harjoitella mielikuvana kellunnasta. Kelluminen tarkoittaa pelttomuutta ja sen idea on siinä, että pelokas ihminen painuu pohjaan, peloton kelluu keveästi. Iltaisin ennen nukahtamista kellunta auttaa pääsemään uneen.

Tänään kohdatessasi ihmisiä katso heitä sydämellä. Kuule heidän puhettaan ja ole läsnä kohtaamisissa. He ovat sisaria ja veljiäsi. He ovat niitä, joiden kanssa, yhteisestä sopimuksesta, olette elämässä tätä vaihetta. Anna sydämesi avautua ja tunne elämän virtaavan kaiken läpi. Olet jo kotona.




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti